12:09 16.01.2016

Літак МАУ викотився за межі ЗПС у Жулянах, аеродром закрито

1 хв читати
Літак МАУ викотився за межі ЗПС у Жулянах, аеродром закрито

Літак авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" (МАУ, Київ), що виконував рейс Львів – Київ ("Бориспіль") пішов на посадку в аеропорту "Київ" (Жуляни) і викотився за межі злітно-посадкової смуги.

"Літак авіакомпанії МАУ, що здійснював рейс 34L Львів-Київ, виїхав за межі ЗПС аеропорту "Київ". Постраждалих немає, аеродром закрито до 12:30", - повідомив аеропорт "Київ".

Пасажири рейсу наразі перебувають у терміналі "D" аеропорту "Київ". Літак використовував аеродром аеропорту "Київ" як запасний для посадки через погодні умови.

Водночас відповідно до прес-релізу МАУ, літак здійснив посадку на запасний аеродром в аеропорту "Київ" через закриття злітно-посадкової смуги аеропорту "Бориспіль".

"У процесі пробігу після посадки сталося викочування повітряного судна за межі торця злітно-посадочної смуги. Ніхто з 134 пасажирів і п'ятьох членів екіпажу, що перебували на борту, не постраждав. Повітряне судно не зазнало ушкоджень.

Наразі всі пасажири висаджені з борту. МАУ здійснює доставку трансферних пасажирів в аеропорт "Бориспіль" наземним транспортом", - повідомила авіакомпанія.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА