13:12 10.02.2016

Печерський суд відновив на посаді екс-голову Держслужби зайнятості, затриманого за хабар у 600 тис. грн

2 хв читати
Печерський суд відновив на посаді екс-голову Держслужби зайнятості, затриманого за хабар у 600 тис. грн

Печерський райсуд Києва ухвалив рішення відновити Ярослава Кашубу на посаді голови Держслужби зайнятості, повідомляє Zn.ua.

"На сьогодні у мене є рішення Печерського районного суду про те, що з 12 січня 2016 року я його зобов'язаний відновити на посаді. У мене є офіційна заява його адвоката про те, що термін відсторонення його (Кашуби) від посади закінчився і оскільки ніяких судових розглядів у цій справі немає він має повернутися на роботу", - повідомляє видання з посиланням на слова міністра соцполітики Павла Розенка.

За його словами, ніякого судового розгляду справи про хабарництво немає. "Як реагувати на цю ситуацію? З одного боку, є факти, які бачили і я, і всі інші, з іншого боку - немає ніякого продовження у цієї справи. Зате є рішення суду про те, що я зобов'язаний відновити Кашубу на посаді голови Державної служби зайнятості", - зазначив міністр.

У вересні 2015 року працівники Служби безпеки України спільно з представниками Генпрокуратури затримали голову Державної служби зайнятості України в службовому автомобілі в центрі Києва під час одержання хабара в розмірі 622 тис. грн. Під час огляду машини виявлено велику суму грошей в іноземній і національній валютах, мисливську рушницю з набоями та інше.

Крім того, Слідче управління з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України спільно з СБУ затримали ще одного керівника Державної служби зайнятості України - голову тендерного комітету держслужби за фактом отримання неправомірної вигоди. Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід затриманим - їх заарештували з можливістю внесення застави.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА