17:28 16.02.2016

У патрульній поліції Києва відбувається вилучення документів

1 хв читати
У патрульній поліції Києва відбувається вилучення документів

Національна поліція України повідомляє, що в управлінні патрульної поліції м. Києва представники прокуратури здійснюють вилучення документів.

"Сьогодні, 16 лютого, працівники столичної прокуратури прибули в управління патрульної поліції м. Києва, де проводять слідчі дії - вилучення документів. Слідчі дії проводяться на підставі постанови слідчого судді", - йдеться в повідомленні прес-служби Нацполіції у вівторок.

Представник департаменту патрульної поліції Нацполіції України Юлія Коваль зазначила, що відео нічного переслідування і необхідні документи поліцейські передали слідчим одразу після того, як сталася подія. Вона наголосила, що ці матеріали слідчі мали передати в органи прокуратури.

Водночас представник прокуратури Володимир Сотниченко заявив, що обшуки відбуваються через те, що "подія викликала значний суспільний резонанс". Він також повідомив, що про результати обшуків буде повідомлено пізніше.

Як повідомлялося, 7 лютого 2016 року поліцейські Києва застосували табельну зброю для зупинення автомобіля, водій якого влаштував перегони вулицями Києва. При цьому був смертельно поранений пасажир автомобіля. Поліцейських, які брали участь у переслідуванні та затриманні, на час перевірки відсторонили від несення служби.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА