13:46 17.02.2016

ВР має терміново змінити закон про Держбюро розслідувань, інакше розслідування злочинів під час Революції гідності буде зупинено – Горбатюк

1 хв читати

Генеральна прокуратура України закликає Верховну Раду невідкладно ухвалити зміни до законодавства, щоб слідчі могли продовжити розслідування злочинів під час Революції гідності.

"Моя думка, що закон про Державне бюро розслідувань має бути відкладено, як мінімум, на півроку, доки не буде чітко прописаний перехідний період", - сказав на брифінгу в середу в Києві начальник Управління спеціальних розслідувань Головного слідчого управління генпрокуратури Сергій Горбатюк.

Він також додав, що закон в нинішньому вигляді не може вступити в силу, оскільки в ньому дуже багато недоробок, що призведе до недієздатності Державного бюро розслідувань.

"Звертаюся до Верховної Ради, залишилося три сесійних дні, зміни до закону про Державне бюро розслідувань не вносяться. Якщо вони не будуть внесені, то вся робота, що має бути зроблена для встановлення істини та притягнення до кримінальної відповідальності винних осіб, 1 березня може бути зупинена. Прошу терміново на це відреагувати і терміново внести необхідні зміни до законодавства", - наголосив С. Горбатюк.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА