15:54 23.02.2016

МАУ і "Дніпроавіа" мають намір виконувати регулярні рейси в Іран, а вантажна "Європа Ейр" - літати в 188 країнах

2 хв читати
МАУ і "Дніпроавіа" мають намір виконувати регулярні рейси в Іран, а вантажна "Європа Ейр" - літати в 188 країнах

Комісія Державної авіаційної служби України з розгляду питань прав на експлуатацію повітряних ліній у понеділок, 29 лютого, розгляне заявки авіакомпаній на отримання нових призначень.

Згідно з порядком денним засідання комісії, опублікованим на сайті Державіаслужби, авіакомпанія "Дніпроавіа" (Дніпропетровськ) подала заявку на виконання регулярних рейсів за маршрутами Київ-Тегеран і Дніпропетровськ-Тегеран (Ісламська Республіка Іран), а авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ, Київ) на маршрут Київ-Шираз (Іран).

Окрім цього, комісія розглянь питання обмеження права "Дніпроавіа" на маршруті Дніпропетровськ-Стамбул і МАУ на маршруті Київ-Афіни.

Авіакомпанія "Азур Ейр" (раніше "ЮТейр-Україна", Київ) подала 21 заявку на ряд маршрутів для виконання чартерних рейсів, а авіакомпанія "Роза Вітрів" на виконання регулярних рейсів за маршрутом Одеса-Ларнака і чартерних рейсів за 38 маршрутами.

Вантажна авіакомпанія "Європа Ейр" (Київ) подала заявку на виконання авіаперевезень в інших державах у кількості 188 країн, зокрема Україну, а компанія "Ейр Таурус" просить внести зміни до прав на експлуатацію повітряних ліній щодо місцезнаходження перевізника, для виконання авіаперевезень в інших державах.

Окрім цього, авіакомпанія "Атласджет Україна" (Львів) просить видати їй призначення на маршрут Дніпропетровськ-Стамбул. Комісія також розгляне питання анулювання цієї компанії призначень на польоти з Одеси в Мілан, Батумі та Тбілісі й із Києва в Кутаїсі.

Авіакомпанія Yanair (Житомир) має намір отримати призначення на регулярні польоти з Києва у Барселону, Ербіль, Ригу та Пафос, із Харкова в Тель-Авів і з Одеси в Єреван, а авіакомпанія "Дарт" (Київ) просить видати їй призначення на регулярні польоти з Києва в Дюссельдорф.

Раніше заступник глави Мінекономрозвитку, торговий представник України Наталія Микольська зазначала, що Україна бачить перспективу в просуванні своєї продукції на ринку Ірану після зняття з нього міжнародних санкцій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Харкові затримали охоронця ТРЦ, який коригував ворожі удари по місту й хотів навести окупантів на базу спецпідрозділу ГУР

У Дніпрі судитимуть організаторів і членів злочинної групи з продажу наркотиків, до якої входили правоохоронці

Харків і прилеглі населені пункти залишилися без цифрового ТБ - Синєгубов

У Литві стартують масштабні маневри німецької армії, в країні одночасно відбуваються ще три великі військові навчання

Унаслідок обстрілів у Покровському районі загинули дві людини, ще одну поранено

Чинного міністра підозрюють у заволодінні державною землею - НАБУ

Імовірність успішного наступу РФ на Харків дуже мала, якщо Україна швидко отримає військову допомогу США, - ISW

Окупанти за добу завдали понад 500 ударів по шести населених пунктах Запорізької області

Дев'ятеро людей постраждали в результаті ворожої атаки "шахедів" Одеси

Сирський обговорив ситуацію на полі бою із литовським колегою

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА