11:01 24.02.2016

Інвестиції американської компанії Cargill свідчать про довіру українському уряду - Пайєтт

1 хв читати
Інвестиції американської компанії Cargill свідчать про довіру українському уряду - Пайєтт

Підписання угоди про інвестування компанією Cargill (США) $100 млн у будівництво зернового термінала в Морському торговельному порту "Южний" (Одеська обл.) є підтвердженням упевненості інвесторів в українському уряді, наголошує посол США в Україні Джеффрі Пайєтт.

"Сьогоднішня подія є демонстрацією довіри і упевненості в нинішньому уряді, який йде шляхом реформ", - сказав посол на церемонії підписання цієї інвестиційної угоди в Києві в середу.

Він підтвердив, що підписання угоди є початком приходу американських інвестицій, про які говорили на українсько-американському інвестфорумі.

Посол США вважає, що американські компанії хочуть бачити "український уряд, який буде рішуче налаштований на реформи, вони шукають законодавство, яке продемонструвало б беззаперечне виконання Україною зобов'язань перед МВФ; тісну співпрацю між президентом та урядом, які продемонструють рішучу налаштованість відновити верховенство права і боротьбу з корупцією".

"Український уряд продемонстрував чіткий прогрес у цьому напрямі - у напрямі створення чіткої та прозорої регуляторної системи, впровадження чіткої, прозорої та справедливої реформи відшкодування ПДВ. Тому я упевнений, що реформи триватимуть, що міністри, яких ми бачимо сьогодні, рішуче налаштовані працювати в цьому напрямі", - сказав Дж.Пайєтт.

"І я упевнений, що сьогодні ми бачимо лише початок. Я сподіваюся, що сьогодні ми зробили перший крок у перетворенні України на світову сільськогосподарську наддержаву", - додав посол США.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА