15:00 24.02.2016

Чумак вирішив залишитися нардепом

2 хв читати
Чумак вирішив залишитися нардепом

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк запропонував звільнити Віктора Чумака з Національного антикорупційного агентства із запобігання корупції.

"Я пропонуватиму уряду звільнити Чумака з органу, в якому його обирали на прозорому конкурсі – він ухвалив рішення залишитися народним депутатом України", - сказав А. Яценюк під час засідання уряду.

Раніше на засіданні уряду А. Яценюк публічно звернувся до В. Чумака з тим, щоб він протягом доби визначився: чи залишиться він у Національному антикорупційному агентстві із запобігання корупції, чи збереже мандат народного депутата.

"Я думаю, що буде коректним публічно звернутися до народного депутата України пана Чумака: нехай він протягом 24 годин повідомить уряду ще раз, чи свідомо він прийняв рішення про те, що не бажає працювати в Національному антикорупційному агентстві із запобігання корупції", - заявив прем'єр на засіданні уряду в середу в Києві.

За словами А. Яценюка, у разі, якщо В. Чумак відмовиться працювати в Нацагентстві, "то тоді ми маємо його звільнити і знову проводити конкурс".

Як повідомлялося, 28 січня народний депутат Віктор Чумак заявляє про вихід з фракції "Блок Петра Порошенка" у Верховній Раді України. "Я виходжу з фракції і до НАПК (Національне агентство з питань запобігання корупції – ІФ) я теж не йду", - повідомив В. Чумак журналістам у четвер в Києві.

Він заявив, що написав офіційну заяву про вихід із фракції і має намір бути позафракційним депутатом. Він пояснив, що його рішення відмовитися від членства в НАПК викликано тим, що працювати там йому просто не дадуть. "Моя фігура є дуже серйозним подразником", - зазначив В. Чумак.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА