16:32 24.02.2016

У росіян на КПП в Криму не працює база даних, і вони не пропускають зареєстрований в Україні транспорт

1 хв читати
У росіян на КПП в Криму не працює база даних, і вони не пропускають зареєстрований в Україні транспорт

Українські прикордонники інформують, що в так званих контрольних пунктах РФ на адмінкордоні з тимчасово окупованим Кримом вийшла з ладу митна електронна система даних і РФ не пропускає на окуповану нею територію транспортні засоби, зареєстровані на материковій частині України.

"За інформацією громадян України, які перетинають адміністративний кордон з АР Крим, на так званих пропускних пунктах, де є російські окупаційні служби, навпроти контрольних пунктів "Чонгар" і "Каланчак" вийшла з ладу митна електронна система даних. Тому на тимчасово окуповану територію не пропускають транспортні засоби, зареєстровані на материковій частині України", - зазначено в повідомленні, оприлюдненому в п'ятницю Держприкордонслужбою.

Нині черг перед українськими контрольними пунктами немає. Всього в нейтральній зоні близько 50 транспортних засобів, що очікують оформлення.

"Прикордонники Херсонського і Бердянського загону попереджають про можливі незручності при перетині українських пунктів убік АР Крим. Про відновлення руху автомобілів буде повідомлено додатково", - зазначено в інформації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА