15:45 01.03.2016

"Вог Рітейл" відкрив з 1 березня WOG cafe в 14 потягах "Інтерсіті" та "Інтерсіті+"

2 хв читати
"Вог Рітейл" відкрив з 1 березня WOG cafe в 14 потягах "Інтерсіті" та "Інтерсіті+"

Компанія "Вог Рітейл" з 1 березня відкрила WOG cafe в 14 потягах "Інтерсіті" і "Інтерсіті+", йдеться в прес-релізі, розданому перед брифінгом в Києві у вівторок.

Відповідний договір між філією ПАТ "Укрзалізниці" "Українська залізнична швидкісна компанія" і ТОВ "Вог Рітейл" був підписаний 19 лютого.

Як зазначив директор з маркетингу "Вог Рітейл" Віталій Ткаченко під час брифінгу, наразі компанія вже інвестувала в проект близько 10 млн грн і має намір у разі потреби інвестувати надалі.

У найближчих планах "Вог Рітейл" (1-2 місяці) - запуск мобільного пристрою, за допомогою якого пасажири зможуть замовляти собі їжу і напої в потягах.

Згідно з меню, презентованим на брифінгу, пасажирам будуть доступні перші й основні страви, салати, сендвічі, десерти, а також гарячі (кава і чай) та холодні напої (молочний коктейль і фреш). Вартість чашки еспресо або американо 19 грн, чаю (300 мл) - 12 грн. Вартість перших страв буде доступна пасажирам за ціною від 25 до 35 грн за порцію, салатів - 49 грн, хот-догів і сендвічів - від 26 до 37 грн, основних страв - від 35 до 69 грн.

Крім того, в WOG cafe продаватимуть пиво за ціною від 19 грн. Відповідаючи на запитання про те, чи будуть доступні міцніші алкогольні напої, В.Ткаченко зазначив, що це залежатиме від подальших домовленостей між компанією і УЗШК, оскільки нині "Укрзалізниця" забороняє вживання міцного алкоголю в потягах.

УЗШК створена в 2012 році для експлуатації швидкісних потягів.

Нині компанія експлуатує 14 пар швидкісних потягів: 10 швидкісних електропоїздів Hyundai Rotem, два швидкісні електропоїзди Екр-1 "Тарпан" виробництва КВБЗ і два склади локомотивної тяги виробництва КВБЗ.

Мережа АЗС WOG налічує понад 500 станцій. Наприкінці 2015 року повідомлялося, що WOG має намір відкрити мережу з 200 кафе WOG cafe окремо від АЗС упродовж трьох-чотирьох років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА