15:01 02.03.2016

Краснов заявляє, що його затримання є провокацією з боку кримських працівників СБУ і має намір доводити невинуватість у суді

2 хв читати
Краснов заявляє, що його затримання є провокацією з боку кримських працівників СБУ і має намір доводити невинуватість у суді

Керівник Цивільного корпусу "Азов-Крим" Станіслав Краснов заявляє про катування під час затримання, а також вважає це затримання провокацією проти нього з боку працівників Служби безпеки України, які перевелися з Криму до Києва після анексії.

"Мене схопили, одразу вдарили прикладом, Оксану (супутницю - ІФ) вдарили в голову, після цього я мало що пам'ятаю. Я впав, били мене в ребра, ногами, прикладами", - розповів він на прес-конференції в Києві в середу подробиці свого затримання працівниками спецслужби.

За словами С.Краснова, його вивезли до лісу, де також били, "ставили на розтяжку", перекривали доступ повітря, внаслідок чого він втрачав свідомість. "У лісі били. При цьому жодних конкретних запитань не ставили", - сказав С.Краснов.

Він також повідомив, що після цього його доправили до Головного управління СБУ на вул. Володимирській, де в одному з кабінетів також били.

"Жодних доказів (його провини - ІФ) зараз немає. Чим це обумовлено? Багато чинників може бути. І моя участь у блокаді (Криму - ІФ) - активна та безпосередня. Можливо, це помста ще за якісь мої старі конфлікти з есбеушниками в Криму. Тому що я завжди займав принципову проукраїнську позицію", - припустив керівник Цивільного корпусу "Азов-Крим".

При цьому він розповів: "Коли мене катували, вони говорили: "Це тобі за Севастополь, за Крим". Тобто там були есбеушники, які перевелися з Криму сюди".

Водночас С.Краснов заявив про намір доводити свою невинуватість у суді.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА