10:55 31.03.2016

Для співробітників Дніпропетровської обладміністрації та комунальних підприємств проводять навчальні семінари із роботи в системі Prozorro

1 хв читати
Для співробітників Дніпропетровської обладміністрації та комунальних підприємств проводять навчальні семінари із роботи в системі Prozorro

Для представників підрозділів Дніпропетровської обласної державної адміністрації та комунальних підприємств проводиться серія семінарів щодо користування системою електронних закупівель Prozorro.

Як повідомили в прес-службі обладміністрації, на навчання запрошено понад 300 осіб;загалом заплановано 5 семінарів. Представники громадської організації "Громадський контроль", які допомагають впроваджувати Prozorro в області, також беруть участь у навчанні.

"Держзакупівлі через систему Prozorro відкривають нові горизонти для розвитку бізнесу, дозволяють економити державі, ліквідують корупцію. Дніпропетровська область має найвищі показники з ефективності проведення закупівель через електронну систему. Ми постійно підвищуємо якість роботи, навчаємо не лише підприємців, але і держслужбовців", - зазначив голова обладміністрації Валентин Резніченко.

Як наголошується в повідомленні, станом на сьогодні в Дніпропетровській області в системі Prozorro зареєстровано близько 13 тис лотів на 417 млн грн, планова економія становить понад 45 млн грн.

"З 1 квітня всі центральні держоргани країни працюватимуть з Prozorro. Структурні підрозділи та підпорядковані комунальні підприємства Дніпропетровської ОДА вже мають досвід роботи в новому форматі. За розпорядженням глави регіону В. Резніченка, Дніпропетровська ОДА перейшла на цю систему ще в серпні 2015 року", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА