16:43 12.04.2016

Правоохоронці Київської області виявили автомобіль зниклого львів'янина

2 хв читати
Правоохоронці Київської області виявили автомобіль зниклого львів'янина

Національна поліція України в Київській області повідомляє про виявлення в одному з гаражів Києво-Святошинського району автомобіля зниклого 25-річного львів'янина Тараса Познякова.

"Під час проведення оперативно-розшукових заходів у рамках кримінального провадження, відкритого за фактом безвісти зниклого жителя Львова 25-річного Тараса Познякова, правоохоронці виявили автомобіль, на якому він виїхав до столиці. Розшукуваний автомобіль Ауді А-6 знайшли в одному з гаражів Києво-Святошинського району", - повідомляє у вівторок прес-служба Головного управління Нацполіції України в Київській області.

Нині на місці події працюють фахівці-експерти.

У поліції повідомили, що велику допомогу надали громадські організації та небайдужі жителі Київської області. "Але були і такі "зацікавлені" особи, які надавали неправдиву інформацію поліцейським, чим намагалися скерувати пошуки зниклого хлопця у хибному напрямку", - наголошується в повідомленні.

Працівники слідчого управління Національної поліції Київської області вивчають питання щодо відкриття кримінального провадження за фактами розголошення у ЗМІ особистих даних людини та інших відомостей, що може в подальшому для них мати трагічні наслідки при розкритті тяжкого злочину.

Як повідомляли ЗМІ, вранці 4 квітня Т.Позняков виїхав зі Львова до Києва, узявши із собою попутників через сервіс BlaBlaCar. Востаннє камери зафіксували автомобіль чоловіка на заправці за 40 км від столиці. Разом із ним були попутники. Зв'язок із Т.Позняковим зник за 25 км від столиці в районі села Бобриця.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА