15:06 13.04.2016

Суди дозволили правоохоронцям України затримати Аксьонова у справі про передання у власність РФ майна "Артеку", а на саме майно табору наклали арешт

1 хв читати
Суди дозволили правоохоронцям України затримати Аксьонова у справі про передання у власність РФ майна "Артеку", а на саме майно табору наклали арешт

У рамках розслідування кримінального провадження за фактом незаконного передання майна ДП "Міжнародного дитячого центру "Артек" у власність Російської Федерації, Печерський райсуд Києва дав дозвіл на затримання та доставку до суду для обрання запобіжного заходу так званого голову незаконно створеної "Ради міністрів Республіки Крим" Сергія Аксьонова.

Як повідомляє прес-служба прокуратури АР Крим, з урахуванням зібраних у справі доказів, прокуратуру автономії повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України С. Аксьонову, "який, зловживаючи своїм службовим становищем, в порушення законодавства України, незаконно заволодів майном цього державного підприємства України на користь третіх осіб - держави Російська Федерація".

Крім того, йдеться в повідомленні, постановою Оболонського районного суду м. Києва накладено арешт на майно українського держпідприємства "Міжнародний дитячий центр "Артек", яке є об'єктом кримінально протиправних дій і речовим доказом у кримінальному провадженні на загальну суму 242 млн 228,7 тис. грн.

"Правоохоронними органами АР Крим у подальшому будуть використовуватися всі можливі заходи для того, щоб кожен, хто вчинив кримінальне правопорушення на тимчасово окупованій території України, був притягнутий до відповідальності", - запевнили в прокуратурі АРК.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чергову хвилю ракетної атаки РФ спрямовано на західні області, знову задіяно "Кинджали"

РФ знову обстрілює Україну, кілька груп ракет зафіксовано у східних і південних областях

Унаслідок нічного ракетного удару по лікарні в Харкові постраждала пацієнтка

Ізраїль готовий дати "останній шанс" переговорам для угоди з ХАМАС щодо заручників

SpaceX розраховує зробити місячну ракету Starship повністю багаторазовою до кінця 2025 року

Окупанти вдарили по Харкову, пошкоджено нежитлову цивільну інфраструктуру

Серед постраждалих у ДТП за участю голови Броварської РДА: 32-річна мати з донькою 2,5 років

РФ атакує Україну ракетами, зокрема "Кинджалами", підвищений рівень загрози ударів у кількох областях

НБУ перерахував до держбюджету 38,64 млрд грн прибутку за 2023 р.

Бельгія прискорює постачання F-16, можливо, перші винищувачі передадуть Україні до кінця 2024 року

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА