10:57 17.04.2016

Переатестацію в Міноборони не пройшли 15 із 25 керівників - Бірюков

1 хв читати
Переатестацію в Міноборони не пройшли 15 із 25 керівників - Бірюков

15 керівників окремих структурних підрозділів Міністерства оборони України з 25, що проходили атестацію не впоралися із завданнями, заявив радник президента України Юрій Бірюков.

"Попередньо: з 25 осіб-керівників не пройшли переатестацію 15", - написав Ю.Бірюков на своїй сторінці в «Фейсбуці» в суботу.

Він також зазначив, що "пониження в посаді або звільнення буде запропоновано двом генералам, чотирьом полковникам та іншим цивільним".

Раніше міністр оборони Степан Полторак заявив про зміни в організаційно-штатній структурі і функціональних обов'язках працівників.

"Це не механічне скорочення особового складу, хоча кількість офіцерів буде зменшено на 200 осіб, кількість департаментів і управлінь – зменшено вдвічі, весь особовий склад міністерства пройде переатестацію", - сказав глава оборонного відомства.

Він додав, що всі співробітники пройдуть поліграф, буде враховуватися їхня освіта та досвід служби.

Крім того, буде змінено функціональні обов'язки.

"Я планую найважливіші функції передати заступникам, а також керівникам департаментів та значно підвищити відповідальність за прийняття рішень начальниками департаментів і всіма держслужбовцями", - зазначив С.Полторак.

Він додав, що таким чином буде підвищена ефективність системи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА