11:12 30.04.2016

КПВВ "Станиця Луганська" відновив роботу на період до 11 травня

2 хв читати
КПВВ "Станиця Луганська" відновив роботу на період до 11 травня

Контрольний пункт в'їзду/виїзду "Станиця Луганська" у суботу вранці відновив роботу на період травневих свят, повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

"Сьогодні вранці відновив свою роботу контрольний пункт в'їзду/виїзду "Станиця Луганська", де було тимчасово призупинено пропуск. Відповідне рішення прийнято штабом АТО. Контрольний пункт працюватиме в період великодніх і травневих свят щодня до 11 травня з 7.00 до 17.30", - йдеться в повідомленні.

У прикордонному відомстві наголосили, що відновлення роботи цього КПВВ надать можливість громадянам більш комфортно перетинати лінію розмежування у святкові дні.

У прес-службі також наголосили, що пасажиро-транспортний потік в контрольних пунктах в'їзду/виїзду, які працюють на лінії розмежування, за минулу добу залишався інтенсивним. Кількість громадян, які перетинали лінію розмежування, залишилася практично на рівні попередніх діб, водночас кількість автомобілів трохи збільшилася.

Наразі залишаються непрацюючими КПВВ "Золоте" і "Новотроїцьке", де пропуск тимчасово призупинено.

Водночас на сторінці Луганської обласної військово-цивільної адміністрації у Facebook зазначено: "Передбачається, що КПВВ працюватиме у святкові та вихідні дні з 30.04 до 4.05 і з 8.05 до 10.05 з 8:00 до 20:00, але доки ситуація біля цього гуманітарного коридору буде безпечною для цивільних осіб і військових, які несуть там службу".

Новопризначений голова Луганської ОВГА Юрій Гарбуз у зв'язку з відновленням роботи КПВВ "Станиця Луганська" заявив: "Я докладу всіх зусиль, щоб КПВВ у Станиці Луганській працював постійно, і зроблю все від мене залежне для відкриття автомобільного пункту пропуску в Золотому".

КПВВ "Станиця Луганська" тимчасово призупинила роботу з 8 квітня через постійні обстріли з боку бойовиків.

29 квітня на засіданні Тристоронньої контактної групи було погоджено відкриття цього КПВВ, починаючи з 30 квітня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА