19:06 05.05.2016

Чотири препарати для лікування онкозахворювань у дітей уже поставлено в регіони, до кінця травня очікується ще 14 - МОЗ

1 хв читати
Чотири препарати для лікування онкозахворювань у дітей уже поставлено в регіони, до кінця травня очікується ще 14 - МОЗ

Станом на четвер, 5 травня, в регіони України поставлено чотири лікарські засоби, що використовують для лікування дітей з онкологічними та онкогематологічними захворюваннями, до кінця травня в усі області буде поставлено ще 14 препаратів, з яких чотири є критично важливими.

Як повідомила прес-служба Міністерства охорони здоров'я, зокрема, до кінця місяця буде поставлено препарати "Доксорубіцин", "Еритропоетин", "Іфосфамід", "Месна", "Метотрексат", "Пегфілграстим", "Філграстим", "Флударабін", "Циклофосфамід".

Крім того, як зазначено в повідомленні, робоча група МОЗ і британське закупівельне агентство Crown Agents погодили ще 17 позицій лікзасобів, щодо яких 6 травня планується підписання договорів із зазначенням конкретного терміну постачання кожного.

Стосовно ще дев'яти лікарських засобів робоча група МОЗ висловила застереження та виставила компанії Crown Agents вимоги для можливого переоголошення тендерів.

Стосовно 20 позицій лікарських засобів і медичних виробів, призначених для лікування дітей з онкологічними та онкогематологічними захворюваннями, Crown Agents провадить переговори з дистриб'юторами щодо укладення угод із визначенням вартості препаратів і термінів постачання.

Загалом, за даними МОЗ, міжнародна організація Crown Agents уклала договори з конкретними термінами постачання за 36 позиціями із 84 позицій лікарських засобів, які використовуються для лікування онкохворих дітей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА