16:19 13.05.2016

"Діамантового прокурора" Корнійця побили невідомі на Майдані в центрі Києва

2 хв читати
"Діамантового прокурора" Корнійця побили невідомі на Майдані в центрі Києва

Поліція Києва зареєструвала інформацію про напад на колишнього заступника прокурора Київської області, фігуранта так званої справи "діамантових прокурорів" Олександра Корнійця і слідчі мають намір розпитати його в лікарні.

"Про побиття екс-заступника прокурора Київської області: подію належним чином зареєстровано в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Шевченківського управління поліції. Наразі потерпілий перебуває в лікарні. Щойно йому нададуть медичну допомогу, з ним спілкуватимуться слідчі, щоб встановити обставини події ", - написала начальник відділу комунікації ГУ Нацполіціі в Києві Оксана Блищик у своїй сторінці на Facebook у п'ятницю.

В п'ятницю один з адвокатів О.Корнійця повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" про те, що його клієнта побили невідомі в п'ятницю на майдані Незалежності в центрі Києва.

За словами адвоката, О.Корнієць був на інтерв'ю в одному з кафе на вул.Гринченка, і, як видно, його чекали на вулиці, оскільки, коли екс-прокурор вийшов, на нього одразу накинулися ззаду четверо чоловіків і завдали йому ударів по голові.

"Наразі Корнієць з попереднім діагнозом "закрита черепно-мозкова травма - струс головного мозку "госпіталізується в ЛШМД", - сказав В.Петруненко агентству.

Відповідаючи на запитання про те, чи викликав О.Корнієць поліцію після інциденту, адвокат розповів, що екс-прокурор набрав "102", але поліцейських так і не дочекався, оскільки "швидка" приїхала швидше.

Водночас, адвокат запевнив, що вимагатиме від правоохоронних органів розслідування цього інциденту.

На початку липня 2015 року з підозрою у вимаганні хабара в особливо великих розмірах було затримано колишнього заступника прокурора Київської області Олександр Корнієць та заступник керівника ГСУ Генпрокуратури України Володимир Шапакіна. Під час обшуку у них були знайдені великі суми грошей, а також діаманти.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА