13:44 17.05.2016

Гройсман в Одесі відкрив новий лаборатнорно-виробничий комплекс"Інтерхім"

2 хв читати
Гройсман в Одесі відкрив новий лаборатнорно-виробничий комплекс"Інтерхім"

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман в Одесі відкрив новий лаборатнорно-виробничий комплекс"Інтерхім".

"Відкриваємо лабораторно-виробничий комплекс "Інтерхім". Бажаю підприємству зростання, а працівникам – гідної зарплати", - написав В. Гройсман на своїй сторінці в мікроблозі "Твіттер" у вівторок.

У відкритті комплексу взяли участь голова Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі, представники Італії, Чехії, керівник українського представництва Європейського Банку Реконструкції і Розвитку (ЄБРР) тощо.

Як повідомляла прес-служба фармацевтичної компанії ТДВ "Інтерхім" (Одеса), цей інвестиційний проект надасть можливісь учетверо збільшити виробництво ліків, що вплине на систему забезпечення населення країни високоякісними і доступними лікарськими засобами, а також стимулюватиме вихід вітчизняних ліків на зовнішні ринки.

Загальний обсяг освоєних інвестицій в новий проект станом на початок травня поточного року становить 42 млн євро, загальна площа нового комплексу - 15 тис. кв. м.

На підприємстві створено 139 нових робочих місць. До 2020 року заплановано збільшити кількість працівників компанії з 700 (на початок 2016г.) до 960 осіб.

За час реалізації проекту ТДВ "Інтерхім" сплатило до бюджетів всіх рівнів понад 243 млн грн.

ТДВ "Інтерхім" - один з провідних українських виробників готових лікарських засобів і фармацевтичних субстанцій, входить до ТОП-10 українських виробників ліків. Частка продукції власного виробництва становить 2% загального обсягу ринку країни.

У 2007 році виробництво "Інтерхім" було сертифіковано відповідно до вимог GMP - міжнародного фармацевтичного стандарту належної виробничої практики. Відповідність виробництва ТДВ "Інтерхім" стандартам GMP було двічі підтверджено результатами інспекцій державних контролюючих органів.

Асортиментний портфель ТДВ "Інтерхім" передбачає: вісім фармацевтичних субстанцій, близько 80 номенклатурних одиниць готових лікарських засобів, з яких чотири - оригінальні розробки українських вчених ("Феназепам", "Гидазепам", "Аміксин", "Левана"), а також - сучасні імпортозамінні лікарські засоби. Два оригінальних препарати "Аміксин" і "Гидазепам" - входять до ТОП-50 фармпрепаратів в Україні. Частка оригінальних ліків у структурі реалізації фармвиробника становить 45%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

У Запорізькій області дрони вдарили по транспортній інфраструктурі, є постраждалі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА