13:56 30.05.2016

На поліпшення бази Яворівського полігону до 2020 р. буде виділено 0,5 млрд грн

1 хв читати
На поліпшення бази Яворівського полігону до 2020 р. буде виділено 0,5 млрд грн

До 2020 року на поліпшення бази Міжнародного центру миротворчості та безпеки (Львівська область, Яворівський район, с. Старичі) буде виділено 500 млн грн, повідомив міністр оборони України Степан Полторак.

"Президент України поставив чітке завдання і визначив пріоритет щодо необхідності вдосконалення навчальної і матеріально-технічної бази полігонів ЗСУ. А саме - створення відповідної інфраструктури, будівництва казармових приміщень і службового житла для військових, які постійно перебувають на полігонах. Для виконання цих завдань до кінця 2020 року буде виділено 500 млн грн на поліпшення навчальної та матеріально-технічної бази Міжнародного центру миротворчості та безпеки за стандартами НАТО", - наводить слова міністра прес-служба оборонного відомства в понеділок

Міжнародний центр миротворчості та безпеки отримав свою назву у 2007 р. До 2011 р. перебував у підпорядкуванні командувача Сухопутних військ ЗСУ, потім - начальника Академії сухопутних військ ім. П.Сагайдачного. Площа центру - понад 36 тис. га.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА