22:10 01.06.2016

Гуманітарна підгрупа домовилася про співпрацю в поліпшенні роботи КПП у Луганській області

1 хв читати
Гуманітарна підгрупа домовилася про співпрацю в поліпшенні роботи КПП у Луганській області

Учасники переговорів у гуманітарній підгрупі тристоронньої Контактної групи щодо Донбасу домовилися продовжити діяльність із покращення роботи пунктів пропуску в Луганській області, повідомив спецпредставник ОБСЄ Мартін Зайдік журналістам у середу.

"Підгрупа з гуманітарних питань обговорила можливість поліпшення пропускного режиму в Луганській області. Сторони підтвердили готовність поліпшити умови переміщення цивільних осіб поблизу Станиці Луганської. Я сподіваюся на реальний прогрес у цьому питанні", - сказав М. Зайдік.

Спецпредставник ОБСЄ також поінформував, що підгрупа з політичних питань обговорила в Мінську модальність виборів в ОРДЛО.

Як повідомив спецпредставник ОБСЄ, підгрупа з економічних питань обговорила питання реструктуризації залізничної інфраструктури на сході України.

"Ви, напевно, пам'ятаєте, що Українська залізниця вирішила відновити в повному обсязі роботу Донецької залізниці. Однак процес наштовхнувся на протидію на території окремих районів Донецької області. Наразі переговорний процес має вирішальне значення для налагодження співпраці в ОРДО", - наголосив М. Зайдік.

За його словами, серед тем переговорів економічної підгрупи були також питання відновлення водопостачання, електропостачання на Донбасі, а також питання здійснення пенсійних виплат.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА