09:29 13.06.2016

Затримано колишнього топ-менеджера компанії СЄПЕК

1 хв читати
Затримано колишнього топ-менеджера компанії СЄПЕК

Генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив про затримання на українсько-польському кордоні колишнього топ-менеджера Східно-Європейської паливно-енергетичної компанії (СЄПЕК) Андрія Кошеля.

"У неділю зранку під час спроби перетину кордону з Польщею на переході Краковець затримано Андрія Кошеля - колишнього топ-менеджера компанії СЄПЕК Сергія Курченка", - написав Ю.Луценко на своїй сторінці у Facebook у ніч на понеділок.

Заступник генерального прокурора України - головний військовий прокурор Анатолій Матіос, у свою чергу, на своїй сторінці у Facebook повідомив про проведення обшуків у затриманого А.Кошеля.

А.Матіос окремо відзначив виявлений під час обшуку клинок. Згідно з повідомленням і прикріпленою до повідомлення фотографією, на клинку вигравіювано: "Служба безпеки президента Російської Федерації".

Як повідомлялося в суботу, Ю.Луценко раніше інформував про затримання та арешт екс-заступника голови Міністерства економічного розвитку України часів колишнього президента України Віктора Януковича Олександра Сухомлина за підозрою в незаконному заволодінні держмайном та завданні збитків Україні на суму близько 5 млрд грн.

Ю.Луценко повідомив, що з п'ятниці не суботу Голосіївський райсуд Києва заарештував О.Сухомлина з альтернативою застави в 100 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА