15:54 21.06.2016

Генпрокуратура здійснює обшуки на 8 об'єктах, що належать фігурантам справ щодо подій на Майдані

2 хв читати
Генпрокуратура здійснює обшуки на 8 об'єктах, що належать фігурантам справ щодо подій на Майдані

У рамках розслідування кримінальних проваджень щодо подій Революції гідності Генеральна прокуратура України здійснює обшуки у восьми приміщеннях, які мають відношення до фігурантів справ, зокрема до екс-голови адміністрації президента Андрія Клюєва та екс-заступника секретаря РНБО Володимира Сівковича, уточнюють у Генпрокуратурі.

"Сьогодні у рамках кримінального провадження... проведено низку обшуків у приміщеннях, які є власністю колишніх високопоставлених чиновників режиму Януковича. Обшуки тривають зараз. Йдеться про вісім об'єктів", - сказала прокурор Генпрокуратури Ольга Коріняк на брифінгу в Києві у вівторок.

За її словами, поки що прокуратура може сказати лише про проведення обшуків у А.Клюєва та В.Сівковича. "Але йдеться про провадження, пов'язані з майданівськими подіями, і про співучасть не лише зазначених осіб", - сказала вона.

Прокурор також зауважила, що інформація про начебто обшук у лідера Радикальної партії Олега Ляшка була пов'язана з тим, що будинок, в якому відбувався обшук, має спільну огорожу з приміщенням, що належить О.Ляшку. "Це лише технічна ситуація, не помилка слідчого", - додала вона.

О.Коріняк також наголосила, що станом на цей момент ніхто не перешкоджав проведенню обшуків. Прокурор додала, що передчасно говорити про те, що знайдено під час обшуків.

Як повідомлялося, у вівторок уранці слідчі Генпрокуратури прийшли до будинку О.Ляшка з наміром здійснювати обшук. Виявилось, правоохоронці помилилися адресою. Згодом працівники Генпрокуратури здійснювали обшуки в приватних будинках А.Клюєва та В.Сівковича, які розташовані по сусідству з будинком О.Ляшка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА