13:59 24.06.2016

Власники демонтованих МАФів перекрили проспект Перемоги в Києві, поліція вирішує питання щодо порушення справи

2 хв читати
Власники демонтованих МАФів перекрили проспект Перемоги в Києві, поліція вирішує питання щодо порушення справи

Поліція м. Києва вирішує питання про відкриття кримінального провадження за фактом перекриття проїжджої частини проспекту Перемоги в районі метро "Святошин" власниками демонтованих кіосків.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", в п'ятницю вранці працівники КП "Благоустрій" розпочали демонтаж МАФів у районі метро "Святошин" на так званій "стометрівці". Дії комунальних служб зі зносу кіосків були досить активними, що викликало обурення власників МАФів, і вони перекрили рух проспектом Перемоги, протестуючи проти демонтажу.

Деякі ЗМІ зазначають, що кіоск-магазин "Рошен", розташований там само, і ще кілька більш-менш великих торговельних точок, знесені не були.

Для забезпечення правопорядку були залучені працівники міліції, на проїжджій частині дороги утворився великий затор. Поліцейські закликали протестувальників не перекривати рух проспектом. До 10:30 учасники акції пішли з проїжджої частини проспекту.

"Поліція нікого не затримувала", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в столичному главку поліції.

Начальник відділу комунікації Головного управління Національної поліції в м. Києві Оксана Блищик зазначила, що нині вирішується питання про відкриття кримінального провадження. "Інформацію внесено до Єдиного обліку, вирішується питання про відкриття провадження за ч. 1 ст. 279 Кримінального кодексу України (блокування транспортних комунікацій)", - сказала вона.

Радник мера Києва Дмитро Білоцерковець написав на своїй сторінці у Facebook із цього приводу: "Мафовики не змінюються. Перекрили рух на проспекті Перемоги через демонтаж МАФів, намагаються у такий спосіб протидіяти демонтажу на метро "Святошин". Частину МАФів встигли демонтувати, а демонтаж ще частини, на жаль, зупинено таким ось методом".

Він наголосив, що списки МАФів, що підлягають демонтажу, було оприлюднено на початку року, і "ніхто їм не заважав самостійно демонтувати свої конструкції".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли Суми та 17 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, є поранений

У російському полоні перебувають 32 представники українських медіа - Мінкультури

У Чернігові в приміщенні банку стався вибух, пошкоджено будівлю

Чергова петиція за припинення зупинки руху наземного транспорту під час повітряних тривог у Києві набрала потрібну кількість голосів

Ворог за добу втратив 1040 осіб

За добу на Харківщині одна загибла, 20 постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

Уночі окупанти пошкодили об'єкт "Укренерго" в Сумській області та призвели до відключення обладнання "Харківобленерго"

Ворожий дрон пошкодив високовольтну лінію електропередач у Червоногригорівській ОТГ

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область

Сили оборони відбили 31 атаку на авдіївському і 36 на бахмутському напрямку, загалом за добу відбулося 125 бойових зіткнень

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА