15:11 05.07.2016

Глава Мінспорту не має наміру включати Онищенка до складу олімпійської збірної

1 хв читати
Глава Мінспорту не має наміру включати Онищенка до складу олімпійської збірної

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов заявляє, що не підпише наказ про включення до складу національної олімпійської збірної Олександра Онищенка, який має олімпійську ліцензію в дисципліні "конкур".

"Для мене не може бути жодних дискусій. Я не підпишу наказ про включення пана Онищенка до складу національної олімпійської збірної команди нашої країни", - написав міністр на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

За його словами, Україну на Олімпійських іграх не може представляти людина, яка перебуває під слідством за підозрою в корупції, він має давати пояснення слідчим НАБУ і Генпрокуратури, а також вчасно з'являтися на допитах.

І. Жданов зазначив, що в О. Онищенко є олімпійська ліцензія в дисципліні "конкур" (кінні змагання з подолання перешкод).

У свою чергу, сам народний депутат О. Онищенко сказав, що не братиме участі в Олімпійських іграх. У коментарі інтернет-виданню "Українська правда" на запитання, чи вважає він можливим участь у літній Олімпіаді, О. Онищенко сказав: "Ні, Олімпіада скасовується".

Раніше на сторінці в Facebook О. Онищенко написав, що перебуває в Австрії: "Зараз готуюся до Олімпіади, на тренуваннях в Австрії".

О. Онищенко на Олімпіадах 2008 і 2012 років виступав у конкурі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА