14:32 06.07.2016

Попит на поїздки Uber у перші дні з моменту запуску в Києві перевищив значення за регіоном EMEA

2 хв читати
Попит на поїздки Uber у перші дні з моменту запуску в Києві перевищив значення за регіоном EMEA

Попит на поїздки за допомогою сервісу Uber із боку жителів і гостей Києва в перші дні після запуску (з 30 червня 2016 року) перевищив значення за регіоном EMEA (Europe, the Middle East and Africa - ІФ), повідомила прес-служба Uber.

У прес-релізі нагадується, що як подарунок усім користувачам поїздки містом у день запуску і перші вихідні після нього (з 30 червня по 3 липня включно) були безкоштовними.

"Попит на поїздки протягом "безкоштовних вихідних" перевершив очікування: кількість людей, які хотіли скористатися сервісом Uber у місті, перевищувала кількість уболівальників на стадіоні "Олімпійський" за максимальної заповнюваності", - зазначено в повідомленні (НСК "Олімпійський вміщує 70,05 тис. людей, під концерт - 100 тис. - ІФ).

Uber повідомляє, що середній час подачі автомобіля у місті становив 5,5 хвилини, середній рейтинг водія-партнера Uber із моменту запуску становив 4,89.

Як повідомлялося, Uber розпочав роботу в Україні 30 червня. Вартість подачі машини пасажиру становить 25 грн, тариф за проїзд 1 км - 4,5 грн. При цьому також враховується вартість хвилин проїзду - 0,4 грн/хв. Мінімальна поїздка починається від 40 грн. Плата за проїзд в таксі Uber здійснюється лише за безготівковим розрахунком.

Для роботи з Uber обов'язкове свідоцтво про реєстрацію юрособи або особи-підприємця, ліцензія на здійснення перевезень. Стаж водіїв має бути не менше ніж три роки.

Uber - міжнародна технологічна компанія, що розробляє мобільні сервіси з виклику автомобілів із персональним водієм. Компанія здійснює свої послуги у більш ніж 450 містах у 70 країнах світу. На території СНД Uber є в Росії (Москва, Санкт-Петербург, Єкатеринбург, Казань, Новосибірськ, Ростов-на-Дону, Сочі, Краснодар, Нижній Новгород і Уфа), Білорусі (Мінськ), Азербайджані (Баку), Казахстані (Астана) та Україні (Київ).

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ексмера Балаклії, підозрюваного в держзраді, судитимуть заочно - прокуратура

Кількість бойових зіткнень на фронті зросла до 55, ситуація в районі Липців контрольована - Генштаб ЗСУ

Через обстріл у с. Іванівці поранений місцевий житель - Херсонська ОВА

Стефанчук обіцяє знайти компроміс щодо внесення до порядку денного парламенту законопроєкту про заборону діяльності релігійних організацій, пов'язаних із Росією

Агресор завдав ракетного удару по виробничій інфраструктурі Конотопа - Сумська ОВА

Ніхто не ставить під сумнів легітимність української влади - Порошенко

У засіданні ВР оголошено перерву - Железняк

Макрон вирушить до Нової Каледонії на тлі заворушень, які там не вщухають

Зеленський запросив президента Анголи Лоренсу взяти участь у Саміті миру, а також відвідати Україну

Покровськ залишається оперативною метою російських військ, попри відкриття нового фронту на Харківщині - британська розвідка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА