12:45 21.07.2016

"Укроборонпром" передав ЗСУ 10 бронемашин

1 хв читати
"Укроборонпром" передав ЗСУ 10 бронемашин

Держконцерн "Укроборонпром" передав Збройним силам України 10 бронемашин "Дозор-Б", повідомляється на сайті головного військового прокурора Анатолія Матіоса.

Згідно з повідомленням, передача бронемашин відбулася на ДП "Харківське конструкторське бюро машинобудування ім. О.О.Морозова".

"Враховано всі вимоги замовника - машини добре пройшли приймально-здавальні випробування, прийняті представництвами Міноборони й готові до подальшої експлуатації без обмежень", - ідеться в повідомленні.

Згідно з інформацією, потужності "Укроборонпрому" дозволяють виробляти понад 100 бронемашин "Дозор-Б" на рік. "Нині тривають роботи подальшого поліпшення тактико-технічних характеристик машини та надання їй можливості подолання водних перешкод уплав, оснащення новітніми комплексами озброєння", - наголошується в повідомленні.

"Дозор-Б" здатний захистити 10 військових від бронебійних куль, осколків осколково-фугасних снарядів, хімічних і радіаційних атак; оснащений сучасним озброєнням: кулеметна установка БПУ-12,7 з приладом нічного бачення, а також кулемет НСВТ-12,7 з оптичним монокулярным перископическим прицілом; оснащений 4-тактним дизельним двигуном Deutz потужністю 190 к. с. з турбонаддувом і коробкою марки Allison.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА