16:55 21.07.2016

Авіакомпанія "Atlasjet Україна" отримала сертифікат IOSA

2 хв читати
Авіакомпанія "Atlasjet Україна" отримала сертифікат IOSA

Авіакомпанія "Atlasjet Україна" (ТМ Atlasglobal) пройшла процедуру аудиторської перевірки Міжнародної асоціації повітряного транспорту (IATA) на відповідність сучасним вимогам експлуатаційної безпеки та отримала сертифікат оператора IOSA (IATA Operational Safety Audit).

Як повідомила прес-служба авіакомпанії, починаючи з 2014 року, вона проводила роботу із підготовки авіакомпанії до аудиту IOSA. У березні 2016 року був проведений аудит французькою компанією Quali-Audit. За підсумками проходження аудиту "Atlasjet Україна" була внесена до реєстру операторів IOSA, отримавши сертифікат реєстрації строком до 25 березня 2018 року.

"Під час аудиту, проходження якого є обов'язковим для подання заявки на отримання статусу повноправного члена IATA, перевірку на відповідність стандартам IOSA пройшли всі сегменти діяльності авіакомпанії такі, як система управління, гарантування безпеки та якості виконання польотів, авіаційна безпека, планування і управління польотами, підготовка та супровід рейсів, технічне і наземне обслуговування повітряних суден, сервісні процедури на борту, забезпечення перевезень пасажирів і вантажів.

Авіакомпанія "Atlasjet Україна" заснована у вересні 2013 року і на сьогоднішній день здійснює регулярне повітряне сполучення з Харкова, Львова, Запоріжжя у Стамбул і чартерні рейси з Києва в Даламан і Анталію, з Харкова в Анталію.

За період операційної діяльності з жовтня 2015 року "Atlasjet Україна" виконала 873 регулярних і 96 чартерних рейсів, а кількість перевезених пасажирів становила понад 67 тис. на регулярних рейсах і більше 16 тис. на чартерних рейсах.

Базовим аеропортом компанії є Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Данила Галицького, а повітряний флот авіакомпанії складається з трьох моделей літаків Airbus A320.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Польща продовжить абонплату за надані термінали Starlink - віцепрем'єр Федоров

Парламент Естонії запропонував Естонській православній церкві порвати з Московським патріархатом

Пожежа на "Хімрезерві" не призвела до погіршення якості повітря - голова Кіровоградської ОВА

Зеленський: Президент Литви підтвердив свою участь у Саміті миру у Швейцарії та висловив готовність активно сприяти участі інших країн

Суд засудив ухилянта до трьох років позбавлення волі - прокуратура

МСЕК встановлюватиме ступінь втрати працездатності та інвалідності військовослужбовців на підставі рішення ВЛК - МОЗ

Зеленський і Каллас обговорили майбутній Саміт миру у Швейцарії та фіналізацію двосторонньої безпекової угоди

Іще у 94 школах Київщини почнуть працювати офіцери служби освітньої безпеки - ОВА

Окупанти вдарили по двох селах на Харківщині, інформації про постраждалих немає - Синєгубов

Боррель і Макрон закликають Ізраїль відмовитися від операції в Рафаху

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА