10:28 26.07.2016

Анонім заявив до поліції Києва про закладену вибухівку на шляху проходження хресної ходи УПЦ (МП)

1 хв читати
Анонім заявив до поліції Києва про закладену вибухівку на шляху проходження хресної ходи УПЦ (МП)

Два анонімних повідомлення про те, що за маршрутом хресної ходи в Святошинському районі Києва в напрямку м. Бориспіль, закладена вибухівка, надійшли до чергової частини Головного управління поліції м. Києва близько 6:00 ранку у вівторок.

"Фахівці-вибухотехніки та представники структурних підрозділів поліції ретельно обстежують зазначені анонімом місця та прилеглу територію... Правоохоронці вживають відповідних заходів зі встановлення особи, яка повідомила про мінування", - повідомляє відділ комунікації столичної поліції.

Як повідомлялося, організована Українською православною церквою (Московського патріархату) хресна хода розпочався 3 липня на сході України, зі Святогірської лаври, а 9 липня - на заході країни, з Почаївської лаври. 27 липня, напередодні святкування Дня Хрещення Русі, учасники обох походів зустрінуться в Києві на Володимирській гірці і разом пройдуть до Києво-Печерської лаври, де буде звершено урочисте богослужіння.

На території Київської області хресна хода йшла з 22 до 26 липня. Міська рада Борисполя заборонила хресну ходу територію міста, учасники ходи пішли до Києва в обхід.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА