10:42 26.07.2016

Дорожній рух Києвом 27 липня буде обмежено у зв'язку з хресною ходою, ст. м. "Арсенальна" може бути закрита на вихід

2 хв читати
Дорожній рух Києвом 27 липня буде обмежено у зв'язку з хресною ходою, ст. м. "Арсенальна" може бути закрита на вихід

Правоохоронці повідомляють про обмеження руху в Києві у зв'язку з хресною ходою вірян Української православної церкви (МП) та Української православної церкви Київського патріархату з нагоди Дня хрещення Русі.

"27 липня з 6:00 у зв'язку з проведенням в Києві масових заходів, рух такими вулицями і площами буде перекрито: вулиця Грушевського - від Шовковичної до Європейської площі, Європейська площа, Володимирський узвіз - від Поштової до Європейської площі, вулиця Трьохсвятительська, вулиця Хрещатик - від майдану Незалежності до Європейської площі, вулиця Паркова дорога - від Європейської площі до алеї Героїв Крут", - інформує Патрульна служба України у Facebook.

Як поінформувала прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА), у разі необхідності буде обмежено або заборонено рух всіх видів транспорту 27 липня з 06:00 до 13:00 на вул. Вербицького, 3Г, вул. Декабристів, проспекті Бажана, Південному мосту, Дніпровському узвозі, алеї Героїв Крут, площі Слави, вул. Івана Мазепи, вул. Михайла Грушевського, Європейської площі, а також на вул. Чорнобильській, просп. Перемоги, бульварі Тараса Шевченка, вул. Володимирській, пров.Володимирському, Михайлівської площі.

Також за інформацією КМДА, у разі необхідності буде закрито на вихід станцію київського метрополітену "Арсенальна" 27 липня з 13:00 до 20:00.

Крім того, як повідомляється, буде змінено роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування. А також заборонено паркування транспортних засобів у місцях проведення заході.

"Міська влада звертається до киян з проханням з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, покликаних гарантувати громадський порядок і безпеку", - зазначено в повідомленні КМДА.

Як повідомлялося, 27 та 28 липня у Києві відзначать День хрещення Київської Русі-України. На ці дні заплановані масові заходи в центральній частині міста, зокрема, хресна хода УПЦ (МП) та Української православної церкви Київського Патріархату, а також молебні на Володимирській гірці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чергова петиція за припинення зупинки руху наземного транспорту під час повітряних тривог у Києві набрала потрібну кількість голосів

Ворог за добу втратив 1040 осіб

За добу на Харківщині одна загибла, 20 постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

Уночі окупанти пошкодили об'єкт "Укренерго" в Сумській області та призвели до відключення обладнання "Харківобленерго"

Ворожий дрон пошкодив високовольтну лінію електропередач у Червоногригорівській ОТГ

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область

Сили оборони відбили 31 атаку на авдіївському і 36 на бахмутському напрямку, загалом за добу відбулося 125 бойових зіткнень

Росіяни за добу здійснили два ракетних і 120 авіаударів

Російські війська за добу понад 402 рази вдарили по Запорізькій області, є руйнування

У Сумській області ППО ліквідувала 12 із 13 ворожих "шахедів"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА