10:00 27.07.2016

У центрі Києва ситуація спокійна, до місця молебню підходять паломники

2 хв читати
У центрі Києва ситуація спокійна, до місця молебню підходять паломники

У середу центр Києва в районі майдану Незалежності, Європейської площі та Володимирської гірки перекритий в очікуванні Хресної ходи УПЦ (МП).

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", вулиця Хрещатик між майданом Незалежності та Європейською площею перекрита парканом, там же встановлено рамки металошукачів, через які пропускають всіх без винятку охочих пройти в бік Європейської площі.

Нині перекрито для автомобільного руху вул. Хрещатик на ділянці від майдану Незалежності до Європейської площі, вул. Трьохсвятительську до Михайлівського собору, Європейську площу і частково - вул. Грушевського.

У перекритій зоні чергує велика кількість правоохоронців, деякі - в цивільному одязі. Найбільша кількість співробітників правоохоронних органів - у парку на Володимирській гірці. Там же чергують машини швидкої допомоги.

Також поліцейські зі службовими собаками чергують біля виходів з найближчих станцій метро.

Віряни поступово збираються в парку на Володимирській гірці та біля Українського дому в очікуванні молебню. На Володимирській гірці вже встановлена техніка для трансляції молебню.

Близько 8.30 ранку біля рамок з боку майдану Незалежності спостерігалося велике скупчення людей: це переважно працівники організацій, офіси яких розташовані в перекритій зоні. Обмежувальні заходи викликали обурення у людей, які стверджують, що напередодні їх не попередили про спеціальний порядок допуску, деякі з них не мають при собі жодних документів, що засвідчують особистість.

При цьому правоохоронці, які на рамках ретельно перевіряють сумки охочих потрапити в перекриту зону, в обов'язковому порядку просять надати документ, що засвідчує особу. Станом на 9:30 кількість людей зменшилася.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА