13:42 09.08.2016

Близько 30 незаконних МАФів демонтовано на ринку біля ст. м. "Лісова" у Києві

1 хв читати
Близько 30 незаконних МАФів демонтовано на ринку біля ст. м. "Лісова" у Києві

Близько 30 незаконно встановлених тимчасових споруд та малих архітектурних форм (МАФ), розташованих на ринку на вул. Кіото біля станції метро "Лісова" у Києві, демонтовані в понеділок за дорученням комунального підприємства (КП) "Київблагоустрій".

Згідно з повідомленням прес-служби КП, у власників самовільно встановлених біля ст. м. "Лісова" тимчасових споруд була відсутня проектно-дозвільна документація, що засвідчує легальний статус їх розміщення на вулицях Києва. Загальна площа демонтованих МАФів - близько 2 тис. кв. м.

"Про порушення правил благоустрою власники незаконних тимчасових споруд були повідомлені ще взимку, а саме в січні. Так, власники МАФів заздалегідь знали, що їхні нелегальні павільйони - в черзі на демонтаж... Ці МАФи незаконно працювали мінімум з 2010 року", - цитується в повідомленні директор КП "Київблагоустрій" Іван Кліпа.

За його даними, в період з 29 червня до 29 липня 2016 року КП демонтувало 135 незаконних МАФів і тимчасових споруд загальною площею близько 5,1 тис. кв. м. Більша частина з них перебувала на незаконних ринках на вул. Садовій у мікрорайоні "Жуляни" і біля ст. м. "Святошин".

Загалом за січень-липень 2016 року КП "Київблагоустрій" демонтувало 1,214 тис. незаконних тимчасових споруд у столиці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА