17:17 19.08.2016

До затриманого в Криму українця Панова не допускають адвоката

1 хв читати

"Кримська правозахисна група заявляє, що адвокат затриманого в Криму жителя Запорізької області, громадянина України Євгена Панова не може відвідати свого підзахисного.

"Для захисту прав Євгена Панова, сім'я уклала угоду з адвокатом, щоб представляти його інтереси в Криму. Однак адвокат вже кілька днів не може зустрітися зі своїм підзахисним", - зазначено в повідомленні Кримської правозахисної групи, з посиланням на слова брата затриманого Ігоря Котелянца.

За словами родича, слідчий, з яким спілкувався адвокат, запевнив, що у затриманого нібито вже є адвокат. "Ми не виключаємо, що Євгенія Панова примушують відмовлятися від будь-яких адвокатів, крім тих, які "влаштовують" слідство і ФСБ", –сказала керівник "Кримської правозахисної групи" Ольги Скрипник,.

За словами В. Котелянца, сім'я не довіряє іншим адвокатам і вважає, що слідчі навмисно не допускають адвоката, щоб продовжити вибивати з Є. Панова "потрібні свідчення".

10 серпня ФСБ РФ оголосила про запобігання в Криму терактам, нібито підготовленим розвідкою України.

Суд у Сімферополі взяв під варту підозрюваних у підготовці диверсії - жителя Запорізької області Євгена Панова та жителя Криму Андрія Захтея.

Міноборони, ГУР, РНБО України спростували повідомлення про українських диверсантів. В українському Міноборони назвали такими ж безпідставними звинувачення російської сторони в здійсненні обстрілу півострова з материкової частини України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА