11:20 05.09.2016

Біля порту "Южний" на турецькому судні Mehmet Unlu стався бунт

2 хв читати
Біля порту "Южний" на турецькому судні Mehmet Unlu стався бунт

Сигнал SOS надійшов у 23:25 неділі із судна Mehmet Unlu, люди кричали і звали на допомогу, написав на своїй сторінці в мережі Facebook глава групи терміналів ТІС, що оперують в порту "Южний", Андрій Ставніцер.

"Очевидно, стався бунт і поножовщина. Частина екіпажу (в основному турки) знеструмила судно і забарикадувалася. Судно дрейфувало в морі біля входу в порт "Южний". Диспетчери викликали буксир Champion, який прийшов на допомогу і відбуксирував судно далі від каменів. Із слів очевидців, судно вже було біля входу в порт. Із слів екіпажу буксира - уся рубка була в крові. Капітан втратив багато крові, але живий", - повідомив він.

А. Ставніцер зазначив, що на місці працюють підрозділ "Альфа" і прикордонники. "Ситуацію узяли під контроль Інформація попередня", - додав він.

Як передає інформаційний портал міста Южний - Repost, вказаний суховантаж прямував з Миколаєва в Йорданію, за інформацією від працівників Адміністрації морських портів України в 23:15 надійшов сигнал SOS про те, що на борту судна потрібні силовики, судно знеструмлене і перебуваєв дрейфі.

Як зазначає портал, за попередньою інформацією капітана судна, переданою в телефонному режимі, двоє членів екіпажу перебрали кермування судна. Лоцман на борту судна був відсутній.

Згідно з даними з відкритих джерел, вантажне судно Mehmet Unlu побудоване в 2000 році, ходить під прапором Туреччини. Довжина судна 108 м, ширина 17 м.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни обстрілюють Херсон із лівого берега

Україні потрібно більше снарядів і ППО - Умєров у розмові з главою Пентагону

У Білому домі вважають за необхідне розгляд питання про допомогу Ізраїлю та Україні в Палаті представників цього тижня

Стефанчук: Україна розраховує, що завдяки мандату комісара Ради Європи будуть захищені права українців, які постраждали внаслідок російської агресії

РНБО розгляне загрози безпеці у зв'язку з роботою онлайн-казино - Зеленський

Україна запросить скликання засідання Ради "Україна - НАТО" щодо захисту неба та постачання озброєння - Зеленський

Українська авіація завдала ударів по п’яти районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали двох ракетних і 43 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу відбулося 50 бойових зіткнень

ПАРЄ закликала використати заморожені активи РФ для відновлення України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА