18:18 06.09.2016

Слідство розглядає кілька версій виникнення пожежі в приміщенні телеканалу "Інтер"

1 хв читати
Слідство розглядає кілька версій виникнення пожежі в приміщенні телеканалу "Інтер"

Слідство розглядає кілька версій причин пожежі у будівлі, де розташований офіс компанії "Національні інформаційні системи", що виробляє програми для телевізійного каналу "Інтер", повідомив начальник ГУ Національній поліції в Києві Андрій Крищенко.

"Підозри нікому не пред'явлено, розробляють кілька версій. Коли буде підозрюваних або замовників встановлено, про це буде одразу повідомлено", - сказав він на брифінгу у вівторок у Києві.

Відповідаючи на запитання про конкретні версії, які розглядає слідство, А.Крищенко назвав умисний підпал та замовлення. "Є інформація про занесення стороннього вогнища займання. Такі версії - це основні версії", - розповів він.

За словами начальника київського главку, сервери накопичення інформації відеоспостереження було вилучено через кілька годин після події і вони були в пошкодженому стані. Зараз матеріали направлено на експертизу.

Як повідомлялося, 4 вересня невідомі особи підпалили шини на вул. Щусєва біля офісу компанії "Національні інформаційні системи". За попередньою інформацією, до будівлі кинули димову шашку, через що розпочалася пожежа.

Правоохоронці розслідують подію з правовою кваліфікацією за статтями Кримінального кодексу України "хуліганство" та "умисне пошкодження майна".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА