16:09 12.09.2016

Група "1+1 медіа" називає замовною кампанією реакцію на жарти "95 Кварталу" у Юрмалі

2 хв читати
Група "1+1 медіа" називає замовною кампанією реакцію на жарти "95 Кварталу" у Юрмалі

Генеральний директор групи "1+1 медіа" Олександр Ткаченко вважає, що заклики політиків до заборони студії "Квартал 95" суперечать свободі слова і нагадують політику нацистську або комуністичну партій 30-х років минулого століття, повідомили в прес-службі групи з посиланням на його слова.

"Політики, який би статус вони не мали, лідерів партій або радників, які закликають до заборони артистів і програм, швидше за все, не усвідомлюють, що такі заклики не просто відкидають Україну за бар'єр свободи слова до Росії та Білорусі, але і нагадують політику нацистської або комуністичної партії 30-х років минулого століття", - сказав він.

О. Ткаченко додав, що компанія проти артистів має цілеспрямований характер із застосуванням ботів і сумнівних лідерів думок.

"Жарти можуть подобатися або ні, але той факт, що "Квартал" зміг замість російських концертів на чотири дні організувати фестиваль української культури в Латвії, незважаючи на всі спроби росіян його заборонити, вже багато про що говорить. А жарти на те і жарти", - наголосив він.

Як повідомлялося в ЗМІ, 10 вересня на гумористичному фестивалі в Юрмалі під час виступу "95-го кварталу" артист Володимир Зеленський пожартував щодо фінансової залежності України, порівнявши її з "актрисою з німецьких фільмів для дорослих".

Після цього, народні депутати, зокрема, Олег Ляшко (Радикальна партія Олега Ляшка), позаштатний радник президента України Юрій Бірюков, екс-нардеп Микола Томенко і багато інших виступили з різкою критикою цього виступу. Зокрема, О. Ляшко запропонувати заборонити В. Зеленському виступати в Україні.

В. Зеленський прокоментував свій виступ, зазначивши, що його жарт стосувався влади, а не країни загалом і додав, що проти нього триває замовна кампанія.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВР прийняла за основу законопроєкт про дерегуляцію ринку торгівлі вживаними авто - Гетманцев

ВР удосконалить порядок ведення військового обліку під час війни

Посол України в США: Сенат розпочне розгляд законопроєкту про допомогу Україні о 20:00 за Києвом

У ХАРКОВІ ЧУТИ ВИБУХИ - ВЛАДА

Зеленський розраховує на допомогу Данії в пошуку додаткових систем ППО для Миколаївської області

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення заступника голови Дніпровського РУ ГУНП на 14 млн грн

Європарламент 14-й раз відклав погашення бюджету Ради й Ради ЄС 2022 року, яке раніше відкладали через вимогу надати Україні Patriot

НАТО проведе неформальну нараду глав МЗС країн Альянсу в Празі 30-31 травня

Через обстріл у Козацькому загинула жінка - Херсонська ОВА

Верховна Рада прийняла за основу законопроєкт, що пропонує вдосконалити систему початкової загальновійськової підготовки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА