09:19 19.09.2016

Заступник голови АП Таранов загинув у Києві в неділю

2 хв читати
Заступник голови АП Таранов загинув у Києві в неділю

Народний депутат фракції "Народний фронт", радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко підтвердив інформацію про загибель у неділю в Києві заступника голови Адміністрації президента Андрія Таранова.

На запитання агентства "Інтерфакс-Україна", чи відповідає дійсності інформація про те, що А.Таранов загинув під час їзди на гідроциклі, А.Геращенко відповів: "Це правда. Це сталося кілька годин тому".

Директор департаменту комунікації Нацполіції Ярослав Тракало підтвердив цю інформацію. "У Києві на воді стався летальний випадок, унаслідок цього загинув заступник голови Адміністрації президента Андрій Таранов. За попередніми даними, скутер, яким він керував, здійснив зіткнення з іншим плавзасобом. На місці працює слідчо-оперативна група", - розповів він у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

За словами Я.Тракала, відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.291 Кримінального кодексу (порушення правил, що діють на транспорті), а про якісь його подробиці можна буде говорити лише після проведення низки експертиз.

За даними ЗМІ, катастрофа сталася біля Гаванського моста. Гідроцикл під керуванням А.Таранова врізався, за одними даними, в баржу, за іншими - в риболовецьке судно. Чиновник загинув на місці.

А.Таранов, 1966 р. н., обіймав посаду заступника голови АП з 26 грудня 2014 року. До цього проходив військову службу у Збройних силах України, потім керував відділом безпеки в ТОВ "Ренесанс капітал", був гендиректором з адміністративної роботи аеропорту "Бориспіль" та першим заступником начальника департаменту СБУ.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України в річницю депортації кримських татар: нові злочини Кремля стали можливими через безкарність винних у злочинах минулого століття

Зло геноциду пішло проти України, почавши з Криму - Зеленський у 80-ті роковини депортації кримських татар

У неділю в низці областей України очікуються короткочасні дощі та грози

ДБР повідомило про підозру директору ФСБ РФ Бортникову і ще 20 "фсбешним" генералам

До чотирьох осіб зросла кількість загиблих унаслідок учорашнього удару по Харкову - ОВА

Від нічних атак дронів РФ постраждали енергооб'єкти в Полтавській і Харківській областях - Міненерго

Україна і союзники часто мають різні погляди на закінчення війни - Зеленський

На Київщині за підтримки американського благодійника Хансена заплановано реалізувати низку проєктів із відновлення та підтримки ВПО

США, як і раніше, проти застосування Києвом американської зброї для ударів по території РФ - Білий дім

Мінреінтеграції у 80-ті роковини депортації кримських татар із Криму: Росія є наслідувачем цих злочинних практик

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА