10:00 19.09.2016

Україна втратила одного з найкращих своїх захисників - Порошенко про загибель Андрія Таранова

2 хв читати
Україна втратила одного з найкращих своїх захисників - Порошенко про загибель Андрія Таранова

Президент України Петро Порошенко висловив співчуття у зв'язку з передчасною смертю заступника голови Адміністрації президента України Андрія Таранова.

"Андрій Іванович що в силу службових обов'язків, що в силу свого характеру належав до кола людей, які роблять свою справу впевнено й професійно, без зайвого галасу", - йдеться в співчутті глави держави.

Президент зазначив, що за плечима А.Таранова координація всіх силових і правоохоронних органів, десятки поїздок на лінію зіткнення, в частини та на полігони, сотні зустрічей із закордонними партнерами, участь у створенні Сил спеціальних операцій та в розвитку Високомобільних десантних військ, реформування розвідувальних органів, звільнення військовослужбовців і цивільних осіб з катівень на окупованих територіях та в Росії.

"І це лише те, про що можна сказати... На жаль, більша частина досягнень генерала Таранова залишається під грифом секретності, як того вимагають національні інтереси. Україна втратила одного з найкращих своїх захисників, якого нам дуже бракуватиме", - передає слова П.Порошенка прес-служба глави держави.

Як повідомлялося, в Києві на воді стався летальний випадок, унаслідок цього загинув заступник голови Адміністрації президента Андрій Таранов. За попередніми даними, скутер, яким він керував, вчинив зіткнення з іншим плавзасобом.

Як повідомили в поліції, відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.291 Кримінального кодексу (порушення правил, що діють на транспорті), а про якісь його подробиці можна буде говорити лише після проведення низки експертиз.

За даними ЗМІ, катастрофа сталася біля Гаванського моста. Гідроцикл під керуванням А.Таранова врізався, за одними даними, в баржу, за іншими - в риболовецьке судно. Чиновник загинув на місці.

А.Таранов, 1966 р. н., обіймав посаду заступника голови АП з 26 грудня 2014 року. До цього проходив військову службу у Збройних силах України, потім керував відділом безпеки в ТОВ "Ренесанс капітал", був гендиректором з адміністративної роботи аеропорту "Бориспіль" та першим заступником начальника департаменту СБУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України в річницю депортації кримських татар: нові злочини Кремля стали можливими через безкарність винних у злочинах минулого століття

Зло геноциду пішло проти України, почавши з Криму - Зеленський у 80-ті роковини депортації кримських татар

У неділю в низці областей України очікуються короткочасні дощі та грози

ДБР повідомило про підозру директору ФСБ РФ Бортникову і ще 20 "фсбешним" генералам

До чотирьох осіб зросла кількість загиблих унаслідок учорашнього удару по Харкову - ОВА

Від нічних атак дронів РФ постраждали енергооб'єкти в Полтавській і Харківській областях - Міненерго

Україна і союзники часто мають різні погляди на закінчення війни - Зеленський

На Київщині за підтримки американського благодійника Хансена заплановано реалізувати низку проєктів із відновлення та підтримки ВПО

США, як і раніше, проти застосування Києвом американської зброї для ударів по території РФ - Білий дім

Мінреінтеграції у 80-ті роковини депортації кримських татар із Криму: Росія є наслідувачем цих злочинних практик

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА