17:20 19.09.2016

За борцями з корупцією ведеться незаконне стеження і прослуховування – Лещенко

1 хв читати
За борцями з корупцією ведеться незаконне стеження і прослуховування – Лещенко

Народний депутат з фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Лещенко заявляє, що за борцями з корупцією в Україні ведеться незаконне стеження, збір конфіденційних даних і прослуховування.

"Я хочу сказати про те, про що раніше мовчав. За нами, за антикорупціонерами ведеться незаконне стеження, прослуховування наших телефонних розмов, незаконний збір інформації, конфіденційних даних. Викид в Інтернет стосовно мене було зроблено через кілька годин після укладання договору про придбання квартири – ІФ). Конфіденційна інформація була незаконно отримана та використовувалася для маніпулювання корупціонерами, з якими я веду боротьбу", - сказав С. Лещенко на брифінгу в понеділок у Києві.

"Люди Кононенка, Грановського, Мартиненка готують ґрунт для подальших атак, тому що на кону мільйони, мільярди, які крадуться з державного бюджету. Все, що відбувається з нами, – це результат тієї політики, яку сповідує президент. Нацьковувати правоохоронні органи, СБУ, прокуратуру на борців з корупцією, на тих, хто їх викриває. В Україні відбувається контрреволюція корупціонерів", - наголосив С. Лещенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА