21:38 19.09.2016

Суд залишив під арештом майно Клюєва та його батька

2 хв читати
Суд залишив під арештом майно Клюєва та його батька

Апеляційний суд Києва залишив без задоволення апеляційні скарги захисту екс-голови Адміністрації президента України за Віктора Януковича, Андрія Клюєва та його батька Петра Клюєва, на рішення суду першої інстанції про накладення арешту на їхнє майно.

"За результатами апеляційного розгляду колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду м. Києва постановила: відновити представнику, що діє в інтересах Клюєва П. В. та Клюєва А. П., строк на апеляційне оскарження рішення слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 28 липня 2016 р; визначення слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 28 липня 2016 р. - залишити без змін, апеляційні скарги, подані в інтересах підозрюваного Клюєва А. П. і Клюєва П. В. - залишити без задоволення", - повідомляє прес-служба Апеляційного суду м. Києва в понеділок.

В інформації зазначається, що апеляційна скарга захисту А. Клюєва та П. Клюєва була подана на рішення слідчого судді Печерського райсуду м. Києва від 28 липня 2016 р, згідно з якою було накладено арешт на належне А. Клюєву майно, що було тимчасово вилучено під час обшуку 6-7 липня 2016г.

Як повідомлялося, 7 липня прес-служба Генпрокуратури України повідомила, що слідчі Департаменту спецрозслідувань Генпрокуратури спільно з працівниками управління внутрішньої безпеки ГУ Нацполіції в м. Києві під час розслідування кримінального провадження за фактами розгону студентського мітингу в 2013 р. на столичному майдані Незалежності провели обшуки в А. Клюєва.

Зокрема, слідчі встановили додаткові адреси зберігання документів і майна А. Клюєва, де проведені обшуки. "За результатами цих обшуків вилучено значну кількість цінних та антикварних речей і предметів (картини, ікони, статуї з дорогоцінних металів тощо), які мають історичну і культурну цінність і документи", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА