14:42 24.09.2016

У Запорізькій області група озброєних людей намагалася захопити підприємство, поліція затримала 42 особи

1 хв читати
У Запорізькій області група озброєних людей намагалася захопити підприємство, поліція затримала 42 особи

У м. Вільнянську Запорізької області організована група озброєних людей намагалася силою захопити підприємство, поліція затримала 42 учасників події.

За інформацією відділу комунікації поліції Запорізької області, 23 вересня о 16:23 до поліції надійшло повідомлення, що біля одного з підприємств м. Вільнянська, зібралася група невідомих, які стріляють із невстановленої зброї і намагаються пробратися на територію.

На місце події негайно виїхали керівники поліції області, співробітники кримінальної поліції, бійці спецпідрозділу поліції та слідчо-оперативна група відділення поліції.

"У Вільнянське відділення поліцейські доставили 42 людини. Серед них - 32 жителів сусідніх областей і 10 жителів Запорізької області. Їх опитали", - йдеться в повідомленні.

Крім того, до Вільнянського відділення поліції звернувся із заявою 35-річний мешканець однієї з сусідніх областей, який розповів, що невідомий чоловік вистрілив у нього з гладкоствольної рушниці, внаслдіок чого один дріб потрапила в ногу.

"Під час огляду місця події та автомобілів правоохоронці виявили та вилучили: пристрій для відстрілу гумових куль "Форт-12", пістолет Big bore, 50 патронів споряджених гумовими кулями, мисливську рушницю "Фабарм Спас" і копію заочного рішення районного суду м. Дніпра", - йдеться в повідомленні.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни за добу 19 разів обстріляли Донецьку область - ОВА

Рятувальники ліквідували масштабні загоряння на Сумщині після ворожого обстрілу в суботу

Помірні дощі прийдуть в Україну найближчими днями

Росіяни просунулися на північний захід від Авдіївки після відступу ЗСУ з цього району - ISW

Окупанти в суботу ввечері тричі обстріляли Очаків - ОВА

Сили оборони ліквідували 23 із 24 ворожих ударних дронів

Зеленський у Великодньому зверненні: Ми віримо, що у Бога на плечі - шеврон з українським прапором

Унаслідок ворожої атаки дронів на Харків постраждали п'ятеро дорослих і восьмирічна дитина

У результаті російських обстрілів у Херсонській області за добу поранено одного жителя, пошкоджено дві багатоповерхівки, навчальний заклад

Російські війська за добу понад 340 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА