10:12 04.10.2016

Фейгін подав ще одне клопотання до ФСБ про допуск до справи затриманого в РФ Сущенка

1 хв читати
Фейгін подав ще одне клопотання до ФСБ про допуск до справи затриманого в РФ Сущенка

Адвокат затриманого в Росії українського журналіста Національного інформаційного агентства "Укрінформ" Романа Сущенка Марк Фейгін подав ще одне клопотання до ФСБ РФ про допуск до справи його підзахисного.

"Щойно я подав ще одне клопотання до слідчого орган ФСБ про негайний мій допуск до справи Сущенка і вимогу в СІЗО. Ну, подивимося", - написав М.Фейгін на своїй сторінці в Фейсбук у вівторок.

Раніше М.Фейгін повідомив, що суд відмовив його колезі в ознайомленні зі справою, слідчий не надав листа про його допуск до справи Р.Сущенка.

Як повідомлялося, в Москві був затриманий український журналіст Роман Сущенко за нібито "шпигунську акцію". Лефортовський суд Москви 1 жовтня заарештував його на два місяці.

У Києві назвали затримання журналіста провокацією, а його звинувачення в шпигунстві надуманими. Міністр закордонних справ України Павло Клімкін під час візиту в Страсбург (Франція) на Дні українських реформ в Раді Європи порушить питання про затримання в РФ Р.Сущенка. У МЗС України зазначили на ризики відвідування РФ громадянами України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА