16:27 13.10.2016

Суд залишив під арештом автомобіль колишнього заступника генпрокурора Каська

1 хв читати
Суд залишив під арештом автомобіль колишнього заступника генпрокурора Каська

Апеляційний суд Києва залишив без змін рішення Печерського районного суду про арешт майна (автомобіля) колишнього заступника генерального прокурора України Віталія Каська.

"13 жовтня судова колегія з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Києва розглянула апеляційну скаргу, подану в інтересах підозрюваного Каська В.В., на виконання ухвали слідчого судді Печерського районного суду Києва від 15 серпня, якою накладено арешт на автомобіль підозрюваного Каська В.В., позбавивши його права на відчуження та розпорядження цим майном", - ідеться в повідомленні прес-служби Апеляційного суду Києва.

За результатами апеляційного розгляду колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Києва постановила залишити без змін цю постанову слідчого судді Печерського райсуду і, таким чином, не задовольнила апеляційну скаргу, подану в інтересах В.Каськіва.

Як повідомлялося, 15 лютого В.Каськів написав рапорт про звільнення з посади заступника генпрокурора. 16 лютого тогочасний генпрокурор Віктор Шокін схвалив рапорт В.Каськіва про відставку.

У квітні В.Каськіва повідомила Генпрокуратура про підозру у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених ч.4 ст.190 (шахрайство) та ч.4 ст.358 (підроблення документів) Кримінального кодексу України у зв'язку з махінаціями під час отримання квартир у столиці. Крім того, у вересні було накладено арешт на його автомобіль.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА