15:36 17.10.2016

Samsung тестувала акумулятори Galaxy Note 7 самостійно

2 хв читати
Samsung тестувала акумулятори Galaxy Note 7 самостійно

Південнокорейська компанія Samsung проводила тести батарей для Galaxy Note 7 у власній лабораторії, що відрізняється від практики інших виробників телефонів, пише The Wall Street Journal.

Виробникам всіх смартфонів перед початком продажу в США необхідно протестувати їхні акумулятори в одній з 28 лабораторій, сертифікованих Асоціацією галузі стільникових телекомунікацій (CTIA), щодо відповідності стандартам, встановленим Інститутом інженерів електротехніки та електроніки. Samsung є єдиною компанією, яка для отримання сертифікації CTIA проводить тести в належній їй лабораторії.

Офіційний представник Samsung наполягає, що внутрішні тести не виявили жодних проблем з батареями Galaxy Note 7 ні в першій версії смартфонів, ні в оновленій.

У понеділок стало відомо, що влада Південної Кореї почали розслідування причин масових несправностей смартфонів Galaxy Note 7. Випробувальна лабораторія Кореї (KTL) має намір провести детальне тестування апарату, під час якого буде використано рентгенівські промені та комп'ютерні технології.

Samsung представила Galaxy Note 7 на початку серпня і розпочав його продаж у Південній Кореї 19 серпня. Тоді смартфон назвали одним з кращих телефонів на базі Android.

Однак на початку вересня компанія була змушена призупинити реалізацію цих смартфонів по всьому світу і відкликати 2,5 млн уже проданих пристроїв через повідомлення про їх займання.

Samsung спочатку оголосила про обмін Galaxy Note 7 на оновлені смартфони, в яких, як передбачалося, було усунено дефект акумулятора. Однак повідомлення про випадки загоряння навіть оновлених пристроїв змусили компанію повністю припинити виробництво і продаж смартфонів.

У понеділок влада Японії заборонили проносити Galaxy Note 7 літаки, минулого тижня аналогічну заборону ввело міністерство транспорту США.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА