13:17 19.10.2016

Червоненко запускає в Україні аналог Uber для вантажоперевізників

2 хв читати
Червоненко запускає в Україні аналог Uber для вантажоперевізників

Онлайн-платформу для вантажоперевізників A2B Direct, ідеологом якої виступив український бізнесмен, екс-нардеп та екс-міністр транспорту України Євген Червоненко, буде презентовано в Україні 20 жовтня.

"37 років тому я розпочав свою кар'єру за кермом далекобійного МАЗу і дуже добре розумію цю сферу. Я чудово знаю, як складно дається українському вантажоперевізнику кожна копійка. A2B Direct - це інноваційний логістичний "друг", який дасть змогу забезпечити найкращий сервіс і скоротити витрати на експедиторів - кровопивців українського і глобального ринків. Для моєї країни це "реформа знизу", і я пишаюся, що запускаю її з України", - написав він на своїй сторінці в мережі Facebook.

Згідно з його публікацією, онлайн-сервіс A2B Direct забезпечує пряму взаємодію між вантажоперевізниками і вантажовласниками на всіх етапах. Онлайн надає пошук оптимального вантажного перевізника, здатний тримати зв'язок із водієм 24/7, забезпечує весь цикл документообігу, страховий та юридичний супровід. Користувачі сервісу зможуть відстежувати свій вантаж онлайн і повністю позбутися експедиторських націнок.

Перевізники та вантажовласники зможуть швидко знаходити актуальні операції й планувати своє завантаження, скоротивши холості пробіги до мінімуму.

Із жовтня в Україні сервіс працює в тестовому режимі, а вже в 2017 році буде доступний і для користувачів близького зарубіжжя. Реєстрація доступна на сайті сервісу та є безкоштовною для користувачів до кінця 2016 року.

"Підтримувати вантажоперевізника в проекті A2B Direct спеціальними умовами на власні продукти зголосилися лідери ринку фінансів, палива, страхування і телекомунікацій. Користувачі сервісу автоматично отримують доступ до привілеїв і знижок від партнерів проекту", - йдеться в публікації.

Серед партнерів проекту зазначені "Київстар", WOG, "OККО", Альфа-Банк Україна, ПАТ "Банк Восток", страхова компанія Unison. Проект запускається за підтримки Асоціації міжнародних автомобільних перевізників.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ за минулий день здійснили 31 обстріл 11 громад Сумської області, поранено трьох людей, із них двоє - діти

Хамас прийняв пропозицію про припинення вогню, але Ізраїль заявив, що вона неприйнятна

Нідерланди планують постачання F-16 Україні з осені

Макрон вітає "зобов'язання" Китаю "утримуватися від продажу будь-якої зброї" Москві

Пентагон засудив "безвідповідальну риторику" Росії

ХАМАС заявив про згоду на запропоновану Єгиптом і Катаром угоду про припинення вогню в Секторі Гази

Саміт миру покаже, хто дійсно виступає за рівноправність у світі

Зеленський заслухав доповідь Сирського за підсумками його поїздки на передову

Генштаб ЗС України: Російські війська за добу завдали двох ракетних і 69 авіаційних ударів, здійснили 52 обстріли з РСЗВ

Генштаб ЗС України: Українська авіація за добу завдала 11 ударів по локаціях військ РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА