15:14 23.10.2016

До 19 зросла кількість постраждалих під час зіткнення маршрутки з деревом у Львові

1 хв читати
До 19 зросла кількість постраждалих під час зіткнення маршрутки з деревом у Львові

Кількість постраждалих у ДТП з міжміським маршрутним автобусом у Львові зросла до 19 осіб, повідомляє прес-служба Львівської міськради з посиланням на керівником управління охорони здоров'я міськради Володимира Зуба.

"До лікарень доставлено 19 осіб. 12 – у лікарні №8, 5 – в лікарні швидкої допомоги і двоє – у дитячій лікарні", – цитує прес-служба слова В.Зуба в неділю вдень.

За його даними, в лікарні №8 госпіталізовано 10 осіб, з них двоє у важкому стані, зараз їм проводять операції. Ще двох постраждалих відпустили на амбулаторне лікування після надання першої медичної допомоги.

У лікарню швидкої допомоги госпіталізовано двох людей і ще двоє проходили обстеження, а один з доставлених проходитиме лікування амбулаторно.

У дитячу міську лікарню доставили 17-річного хлопця з переломом ноги і 16-річну дівчину також з травмою ноги.

Як повідомлялося, близько 9.00 неділі у Львові рейсовий автобус "Львів-Романів" з невідомих причин врізався в дерево і перекинувся. За попередніми даними, постраждали 13 людей. Відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 286 КК України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА