19:25 14.11.2016

Українське законодавство має бути більш жорстким до порушників ПДР – Богомолець

1 хв читати
Українське законодавство має бути більш жорстким до порушників ПДР – Богомолець

Народний депутат з фракції "Блок Петра Порошенка", голова комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я Ольга Богомолець виступає за посилення покарання для порушників правил дорожнього руху (ПДР).

"Законодавство України має бути змінено у бік посилення посилення відповідальності, зокрема за кермування транспортними засобами в нетверезому стані", - сказала вона в понеділок у Києві на прес-конференції, присвяченій початку Тижня безпеки дорожнього руху, яка триватиме 14-20 листопада 2016 року.

О. Богомолець нагадала, що Верховна Рада не змогла ухвалити законопроект, що посилює штрафи за порушення правил дорожнього руху.

"Сподіваюся, що найближчим часом ми зможемо подати ще один законопроект... Я сподіваюся, що Рада буде в змозі ухвалити закон, який дійсно каратиме винних за небезпеку, яку вони створюють на дорогах, карати тих, хто винен у загибелі людей на дорогах", - сказала вона.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", учасники прес-конференції підписали декларацію з основ безпеки дорожнього руху. Серед підписантів голова Державної служби України з безпеки на транспорті ("Укртрансбезпеки") Ноняк Михайло, представники Національної поліції України, народні депутати Ігор Діденко і О. Богомолець

Учасники прес-конференції закликали всіх бажаючих долучитися до їхньої ініціативи і підписати декларацію з основ безпеки дорожнього руху в інтернеті.

Еще по теме

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА