19:30 06.12.2016

Кабельні оператори Одеси заявляють про намір припинити трансляцію більшості центральних телеканалів із 1 січня через зміни в законодавстві

1 хв читати

Кабельні оператори Одеси заявляють про намір припинити трансляцію більшості центральних телеканалів із 1 січня у зв'язку з поправками до закону України "Про телебачення і радіомовлення" щодо так званої Універсальної програмної послуги (переліку телеканалів, обов'язкових для трансляції в мережах кабельних провайдерів).

Відповідну заяву низка операторів міста зробила під час прес-конференції у вівторок.

Як пояснив директор Спілки операторів телекомунікацій Одеси та Одеської області Станіслав Ясиневич, оператори не готові оплачувати вартість трансляції комерційних каналів або підвищувати вартість своїх послуг для клієнтів, оскільки останні в цьому випадку оберуть супутникове телебачення.

"Ми прийняли рішення, що 1 січня о 00.00 ми відключаємо канали", - С.Ясиневич.

Таким чином одеські провайдери припинять транслювати контент телеканалів "1+1", "Інтер", "СТБ", "Україна", "Новий канал", ICTV, "5 канал" та інших.

Єдиним варіантом "кабельники" вбачають повернення до схеми, яка існувала раніше: центральні канали виробляють контент, кабельні оператори його доставляють споживачу, ніхто нікому нічого не сплачує.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА