16:44 23.12.2016

Кличко звільнив директора "Київтранспарксервісу" та ініціює розслідування стосовно свого заступника

2 хв читати
Кличко звільнив директора "Київтранспарксервісу" та ініціює розслідування стосовно свого заступника

Міський голова Києва Віталій Кличко звільнив Артема Шамрая з посади директора КП "Київтранспарксервіс" у зв'язку "з втратою довіри", передавши акт за результатами перевірки його діяльності до столичної прокуратури, та ініціював дисциплінарне розслідування стосовно свого заступника Іллі Сагайдака.

Як повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації (КМДА) у п'ятницю, про це В. Кличко заявив під час засідання Антикорупційної ради.

"Ми очікуємо реакції прокурора Києва на передані матеріали про порушення на цьому підприємстві... Ми провели перевірку. Візьмемо лише одну сферу – нічні парковки. Скільки грошей сьогодні перебуває в тіні? Адже нічні парковки заповнені, а гроші в бюджет надходять мізерні", - процитовано в повідомленні слова В. Кличка.

За його словами, заплановано проведення комплексної перевірки діяльності КП "Київтранспарксервіс" з відстороненням від посад заступників директора Ярослава Погребняка, Святослава Мельника та Євгена Сагуйченка.

"Я виступаю з ініціативою відкрити дисциплінарне провадження стосовно заступника голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Іллі Сагайдака та директора департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київради (КМДА) Сергія Майзеля", - додав мер.

За підрахунками київської влади, фактична кількість машиномісць на нічні парковки в місті перевищує 57 тис., при цьому місто має отримувати за ніч з паркомісця 6,5 грн, що в сукупності становить приблизно 135,8 млн грн на рік.

Як повідомлялося, А. Шамрай був призначений міським головою на посаду керівника КП "Київтранспарксервіс" за результатами відкритого конкурсу в березні 2016 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Відсутність чиновника на роботі у зв'язку з військовою агресією РФ не є поважною причиною для прогулів - Верховний Суд

СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ, які готували вбивство президента України, затримано двох полковників Управління держохорони

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення мера Очакова

Кабмін продовжив на місяць відстрочку від призову, яка надана рішеннями Мінекономіки

Опитування: 83% українців вважають, що держава має втрутитися в діяльність УПЦ (МП), 82% не довіряють цій церкві

На Центральному залізничному вокзалі Києва відкрився інформаційний пункт рекрутингу до ЗСУ

У протоці Босфор сів на мілину суховантаж Alexis, що прямував з України до Єгипту

У Тисі виявили тіла трьох потопельників – Держприкордонслужба України

Російські війська за добу 11 разів обстріляли населені пункти Донеччини, евакуйовано 506 осіб

У Кривому Розі на території військкомату помер військовозобов'язаний

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА