12:52 29.12.2016

Гройсман називає безпідставними твердження про можливе позбавлення "1+1" ліцензії на мовлення

2 хв читати
Гройсман називає безпідставними твердження про можливе позбавлення "1+1" ліцензії на мовлення

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявляє про безпідставність тверджень про загрозу позбавлення телеканалу "1+1" ліцензії на мовлення.

"Наскільки мене поінформували, погроз невидачі ліцензії немає. Якщо таких загроз немає, будемо вважати, що виникло непорозуміння", - сказав він журналістам у четвер.

Як повідомлялося, в ніч з середовища "1+1" оприлюднив на своєму веб-сайті звернення керівництва і співробітників телеканалу до президента, спікера парламенту та прем'єр-міністру України, в якому заявив, що Адміністрація президента намагається вплинути на Нацрада з телерадіомовлення для скасування рішення про продовження ліцензії "1+1".

"Протягом останніх двох тижнів з надійних джерел до нас надходили повідомлення, що саме Адміністрація президента намагається вплинути на прийняття рішень Національною радою і передати контроль над каналом в інші руки", - стверджується у зверненні.

Згідно з документом, Нацрада з питань телерадіомовлення 15 грудня одноголосно проголосувала за переоформлення та продовження ліцензії для каналу, однак досі ліцензію так і не було продовжено.

"З боку Нацради до каналу "1+1" не було жодних зауважень чи претензій. Тому ми не розуміємо, чому в день припинення дії аналогової ліцензії (29 грудня) і після того, як ми здійснили оплату ліцензійного збору, ми все ще перебуваємо не лише в ситуації невизначеності, але і перед загрозою відключення мовлення або призначення якогось нового дивного керівництва каналу, що є нонсенсом для приватної компанії", - йдеться у зверненні.

Телеканал "1+1" входить до медіахолдингу "1+1 медіа", що контролює телеканали "1+1", "2+2", ТЕТ, "ПлюсПлюс" і "Уніан-ТБ", а також інформагентство "УНІАН", інтернет-проекти "Главред" і "Телекритика". Основним власником групи є бізнесмен Ігор Коломойський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Президент на Ставці заслухав доповіді щодо захисту інфраструктури та посилення виробництва зброї

Зеленський відповів республіканцям - противникам надання допомоги Україні: Гроші йдуть насамперед в оборонний сектор США

Окупанти обстрілюють Херсон - голова МВА

Окупанти завдали удару по Балаклії, постраждали семеро мирних жителів - ОВА

Завгосп медзакладу з Вовчанська виявився російським навідником, отримав реальний термін

Апеляційна палата ВАКС визнала невинуватим колишнього нардепа Пацкана й закрила справу

Лише 26% наданих інформаційних повідомлень про зруйноване та пошкоджене житло проходять верифікацію

"Новус Україна" запустив власний "зелений" розподільчий центр у Києві

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

Територіальні центри комплектування працюють 24/7 - Сухопутні війська ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА