17:20 19.01.2017

ВМС спростовують інформацію про потрапляння українського флоту в Одесі в льодовий полон

1 хв читати
ВМС спростовують інформацію про потрапляння українського флоту в Одесі в льодовий полон

Накопичення битого льоду в Практичній гавані м. Одеси не становить загрози для виходу в море кораблів і катерів Військово-Морських сил Збройних сил України.

Прес-центр командування ВМС ЗСУ в четвер на офіційній сторінці у Facebook спростовує інформацію, поширену в деяких регіональних ЗМІ, про начебто неможливість виконання завдань за призначенням кораблями та катерами ВМС через льодовий покрив морської ділянки в Практичній гавані.

"Прес-центр командування уповноважений заявити, що це твердження не відповідає дійсності. Так, у зазначеній частині моря спостерігається нагромадження битого льоду, що може створити враження начебто цілісного покриву. Насправді це - на розчарування "знавців питань навігації" - лише льодова каша, тобто сукупність битого льоду, який не становить загрози для виходу кораблів у морі", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в прес-центрі командування ВМС ЗСУ зазначили, що кораблі, катери та судна, які базуються в Одесі, "це ще не весь український флот", і просять ЗМІ звертатися по кваліфіковані коментарі з цієї теми до командування ВМС.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА